Facultatea de Litere organizează Sesiunea ştiinţifică a studenților și masteranzilor Modele pentru un dialog continuu

Facultatea de Litere, din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează, online, pe 14 mai 2021, ediția a XIV-a a Sesiunii ştiinţifice a studenților și masteranzilor, Modele pentru un dialog continuu. La această manifestare, s-au înscris peste 70 de participanți, unii dintre ei provenind de la  universităţi din străinătate (Croaţia, Franţa, Italia, Letonia, Spania, Muntenegru, Slovacia).

Cele opt secțiuni diferite le vor oferi participanţilor oportunitatea de a-şi face cunoscute rezultatele propriei lor activităţi de cercetare, sub îndrumarea cadrelor didactice, și vor fi precedate de o conferinţă în plen, susţinută de doamna lector univiversitar doctor Anca-Daniela Frumuşelu, de la Universitatea din Lleida, Spania. Programul manifestării poate fi vizualizat aici (.pdf)

Afis si program sesiunea studenteasca 2021 Page 01

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal