Liga Studențească organizează evenimentul „Școala de reprezentare”

Asociația Liga Studențească, susținută de Direcția Județeană pentru sport și tineret din Bacău, va organiza, în weekendul 15-17 octombrie 2021, Școala de Reprezentare, eveniment dedicat tinerilor interesați de reprezentare la nivel universitar, dar care nu cunosc mecanismele și instrumentele prin care pot face acest lucru.

Proiectul are ca scop să dezvolte spiritul participativ la viața reprezentativă a tinerilor și să mențină grupul activ, pe o perioadă nedeterminată de timp, aceștia având oportunitatea să cunoască fiecare detaliu privind calitatea educației din sistemul de învățământ superior. Studenţii, aleşi prin metode democratice sunt reprezentanţi legitimi ai intereselor studenţilor şi studentelor din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău şi reprezintă întreaga comunitate studenţească în funcţie de structura academică.

În cadrul evenimentului, studenţii vor avea parte de o formare adecvată care îi va pregăti pentru viața de student reprezentant.

Școala de reprezentare - Punem accent pe calitate!

cover sr 2021

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal