Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

IMPORTANT

Deschiderea anului universitar 2021-2022 va avea loc în data de 4 octombrie 2021, online, când studenții vor primi mesajul conducerii universității și al decanilor celor cinci facultăți. Materialele vor fi postate pe site-ul Universității, pe pagina de Facebook și pe panourile de publicitate cu tehnologie LED din cadrul Universității. La nivelul facultăților vor fi organizate întâlniri online, cu studenții din anul I, pentru a fi informați cu privire la: utilizarea platformei Microsoft Teams, structura Universității și a facultății, regulamentele și măsurile specifice SARS-COV-2 adoptate de către Universitate și oricare alte informații solicitate de studenții boboci.

În ședințele de Consiliu de Administrație  și Birou Senat, s-a hotărât ca semestrul I al anului universitar 2021-2022 să se desfășoare în sistem hibrid modular, pe platforma M. Teams, conform orarului stabilit. Aplicațiile practice vor fi predate teoretic în prima parte, lăsându-se partea strict aplicativă pentru ultimele 6 săptămâni ale semestrului I.

Începerea activităților cu prezență fizică se va stabili imediat ce rata de incidență înregistrată la nivel local va permite acest lucru.  

Având în vedere aspectele menționate, se precizează că în acest moment nu se impune cazarea studenților în căminele Universității.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal