Rezultatele obținute în cadrul proiectului „Infrastructură modernă și digitalizată pentru pregătirea practică a studenților UBc”

Pe platforma Microsoft Teams a avut loc conferința de închidere a proiectului „Infrastructură modernă și digitalizată pentru pregătirea practică a studenților UBc”, la care au participat un număr de 132 invitați (studenți, cadre didactice și reprezentanți mass-media). La începutul întâlnirii au fost prezentate rezultatele proiectului și activitățile propuse pentru sustenabilitate. Au fost descrise cele 5 baze de practică ale universității care s-au modernizat și dotat cu echipamente și tehnologie digitală, în vederea transmiterii live a activităților practice demonstrative, dar și pentru înregistrarea, analiza, prelucrarea și elaborarea materialelor didactice aplicative în format digital.

          De asemenea, au fost prezentate activitățile de elaborare și transmitere a materialelor digitale destinate studenților în vederea asigurării unei formări practice de calitate superioară, materiale concepute în noile baze de practică. Spre finalul întâlnirii a fost organizată o festivitate de premiere în cadrul căreia au fost anunțate rezultatele competiției de tematici, activitate la care s-au înscris 58 studenți. Au fost premiate 5 dintre cele mai inovative materiale realizate de studenți.

poza FDI 1

poza FDI 2

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal