Un grup de elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Roman în vizită la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Un grup, format din 25 de elevi și 2 cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv din Roman, a vizitat Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Activitatea se înscrie într-un program ROSE implementat de liceu. Cu această ocazie, elevii au interacționat cu studenții de Asociația Liga studențească din UBc și reprezentanții celor 5 facultăți din cadrul Universității.

A fost prezentată oferta educațională, bursele pe care Universitatea le oferă, posibilitățile de formare prin stagiile de practică și internship, programul ERASMUS +, proiectele în care studenții se implică și sunt beneficiari. De asemenea, elevii au adresat întrebări cu privire la procedura de înscriere la universitate și la finalul activității au vizitat cele 2 campusuri, laboratoarele, Baza sportivă, Biblioteca și postul Academic TV.

 poza

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal