Student pentru trei zile

În perioada 10-13 aprilie, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău își deschide porțile pentru elevii de clasele a XI-a și a XII-a, din toată regiunea Moldovei, în cadrul programului „Student pentru trei zile”. După cum sugerează și titlul, elevii din liceele din zonă vor avea ocazia să trăiască pentru câteva zile experiența studenției, locuind în cămine și servind masa la restaurantul Universității. Deschiderea va avea loc luni, 10 aprilie 2023, ora 17:00, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Activitatea face parte din proiectul „Acces la educație și viață de calitate: incluziunea socială a tinerilor din medii defavorizate” (INCLUSIVE-UBc), FDI-2023-0088. Elevii vor putea vizita cele 5 facultăți, iar voluntarii Ligii Studențești din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” îi vor coordona în vederea participării la orele de seminar și laboratoare, la activitățile extra-curiculare de interes pentru viitorii studenți, printre care amintim: seară de karaoke, Treasure Hunt, activități sportive, seară de film, workshop orientare în carieră, seară de jocuri și student party. Cazarea și masa sunt asigurate de către Universitate pentru elevii care provin din afara orașului Bacău pentru ca aceștia să se poată bucura de o experiență cu totul diferită.

afis sp3z

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal