Participarea Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău la Târgul „Erasmus Generation Meeting Expo”

O delegaţie a Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău a participat, în perioada 7-8 aprilie 2023, la evenimentul Erasmus Generation Meeting (EGM) Bucharest 2023, organizat la Universitatea Politehnica din Bucureşti de Erasmus Student Network International, Erasmus Student Network România şi susţinut de ANPCDEFP.

Delegaţia a participat la Târgul de mobilităţi internaţionale, dezvoltare profesională şi carieră „Erasmus Generation Meeting Expo”, desfăşurat pe 7 aprilie 2023, cu materiale de prezentare a Universităţii, a ofertei educaţionale a acesteia, a infrastructurii de cercetare ştiinţifică şi a facilităţilor pentru studenţi. Reprezentanţii Ligii Studenţilor din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, foşti studenţi Erasmus, au interacţionat cu vizitatorii şi au oferite detalii şi explicaţii suplimentare.

Foto Bucuresti EGM aprilie 2023

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal