Activități de teren pentru studenții Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău

Departamentul Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, din cadrul Facultății de Științe, de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează pentru studenții programului de studii de licență Biologie, în data de 22 mai 2023, activitatea de teren „Biodiversitatea agroecosistemelor viticole - conservare și gestionare”, pe domeniul viticol din localitatea Traian, jud. Bacău.

În agroecosistemele viticole se dorește implementarea celor mai eficiente secvențe tehnologice favorabile conservării durabile a resurselor genetice şi a biodiversității, creșterii producției şi profitabilității culturii viței de vie. În vederea elaborării și fundamentării activităților viticole tehnice, prietenoase mediului, cunoașterea particularităților ecologice ale viței de vie are o importanță fundamentală.

 PHOTO 2023 05 11 08 14 17

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal