Activităţi integrate în cadrul ciclului de evenimente „Luna Porţilor Deschise”.

În perioada 1-29 aprilie 2013 Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin membrii echipei Proiectului de cercetare PCCA Tip 2 Predarea şi învăţarea ştiinţelor şi disciplinelor tehnologice prin intermediul reţelei de table interactive ceramice cu sunet integrat (ēno) - ENOTEC şi membrii Departamentului de Consiliere Profesională desfăşoarăactivităţi integrate în cadrul ciclului de evenimente „Luna Porţilor Deschise”.

Oferta educaţională se referă la prezentarea de către specialiştii universităţii a unor lecţii demonstrative din ariile curriculare Matematică, respectiv Ştiinţe şi Tehnologii. Noutatea şi atractivitatea acestor lecţii este asigurată de componenta de interactivitate  a noilor mijloace educaţionale: ENO whiteboards, lecţii online, module de laborator interactive.

Pe durata întregii luni elevii din învăţământul preuniversitar împreună cu profesorii lor sunt aşteptaţi în cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, în baza unei programări care poate fi realizată la telefon: 0234542411, 129 (prof. univ. dr. Gabriel Lazar), interior 161 (prof. univ. dr. Marius Stamate) sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal