Prezentarea companiei SCC Services România

Joi, 18 aprilie 2013, vă invităm să participaţi la prezentarea companiei SCC Services România pentru a afla oportunităţile de a construi o carieră şi de a realiză o selecţie a celor mai buni studenţi ai universităţii din domeniu, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, de la ora 10, Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Ştiinţe, iar de la 12 Facultatea de Litere, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Ştiinţe ale Sportului, Mişcării şi Sănătăţii.

Firma SCC (Specialist Computer Sciences) este cea mai puternică firmă privată cu capital integral britanic activă în domeniul servicii IT. Cu o istorie de peste 37 de ani de dezvoltare, SCC Services este prezentă în România din aprilie 2006 în Iaşi, unde funcţionează în prezent Centrul Internaţional de Asistenţă Tehnică şi Suport. Inaugurarea noului centru de servicii din Bacău este prevăzută pentru 22 aprilie 2013.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal