Conferinţa Internaţională de Ştiinţe Aplicate. Chimie şi Inginerie Chimică CISA 2013

În perioada 15 - 18 mai 2013, Departamentul de Inginerie Chimică şi Alimentară  a  Facultăţii de Inginerie, din cadrul Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău, în colaborare cu Primăria Municipiului Bacău, organizează a VII-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Ştiinţe Aplicate. Chimie şi Inginerie Chimică – CISA 2013.

Evenimentul face parte dintr-un ciclu de manifestări ştiinţifice organizate de  Departamentul de Inginerie Chimică şi Alimentară din cadrul Universităţii “Vasile Alecsandri”  din  Bacău, care a debutat în anul 2007. Au urmat pe rând CISA 2008, CISA2009, CISA2010, CISA 2011, CISA 2012.

Lucrările conferinţei se vor desfăşura pe mai multe secţiuni  şi vor fi publicate în volumul conferinţei.  La această manifestare s-au înscris, cu lucrări, peste 100 de cadre didactice universitare şi cercetători, atât din România cât şi din străinătate. Colaboratorii tradiţionali din ţară, care vor participa la aceasta manifestare, reprezintă centre universitare si de cercetare din Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Constanţa.  La CISA2013 vor participa cu lucrări şi cercetători din străinătate: Moldova, Franţa, Germania, Spania, Armenia, Camerun şi Canada.

 Evenimentul reuneşte sub aceeaşi cupolă specialişti de marcă din domeniu,  cadre didactice prestigioase, specialişti şi cercetători, care prin activitatea lor de cercetare, producţie şi  diseminare, urmăresc acelaşi scop de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Deschiderea conferinţei va avea loc joi, 16 mai, începând cu ora 11.00, în Amfiteatrul BI22 a Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău.

Detalii pe site-ul conferinței http://cisaconf.ub.ro

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal