Conferinţa Naţională de Matematică şi Informatică “Gheorghe Vrănceanu”, ediţia a VIII-a

Departamentul de Matematică, Informatică şi Ştiinţele Educaţiei de la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii “Vasile Alecsandri” din Bacău organizează, în ziua de 31 mai 2013, Conferinţa Naţională de Matematică şi Informatică “Gheorghe Vrănceanu”, cu participare internaţională.

ghvranceanuAcest eveniment se înscrie în suita manifestărilor ştiinţifice organizate cu ocazia sărbătoririi a 52 de ani de învăţământ superior la Bacău şi continuă tradiţia conferinţelor organizate în anii 1991, 1996, 2001, 2006, 2007, 2008 şi 2009, precum şi a numeroase sesiuni ştiinţifice organizate, de regulă la 3 ani, înainte de 1990.

La conferinţă au fost invitaţi colegi din centrele universitare Iaşi, Cluj-Napoca, Tg. Mureş, Galaţi, Constanţa, Suceava, fiind deschisă cercetătorilor din toată lumea, specialişti în Matematică, Informatică, Ştiinţele Educaţiei sau în domenii conexe cu acestea.

Detalii privind secţiunile şi programul se regăsesc pe site-ul manifestării: http://miconf.ub.ro/. Vă aşteptăm cu drag.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal