Lansare Radio UNSR Bacău

Radio UNSR Bacău se va lansa oficial marţi, 1 octombrie în cadrul deschiderii anului universitar la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Proiectul este iniţiat cu sprijinul UNSR având ca obiectiv general constituirea unei platforme de comunicare dedicată atât studenţilor, cât şi profesorilor.
Echipa redacţională de bază este alcătuită din studenţi, care provin de la cele 5 facultăţi din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi va emite la nivel naţional. Acestora li se adaugă corespondenţi UNSR din 14 centre universitare din ţară.
Grila de programe a Radio UNSR Bacău conţine în exclusivitate producţii proprii, care dezvoltă în principal ştiri din educaţie. Programele marca Radio UNSR sunt în direct sau înregistrat. Grila de programe completă o puteţi găsi pe site-ul www.radio.unsr.ro.
Radio UNSR te ţine la curent cu viaţa de student!


Ne puteţi asculta live pe www.radio.unsr.ro.

logo radio2

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal