TEDX la Bacău: Transforming Passion into Success

TEDxBacău este un eveniment local, organizat de Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA) și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, cu scopul de a recrea experiența unică întâlnită în evenimentele TED, unde liderii lumii și marii gânditori se adună pentru a-și împărtăși ideile, pentru a schimba atitudini, vieți și, nu în ultimul rând, lumea.
Pentru TEDxBacău am ales o temă care se adresează, în special, studenților, însă care este viabilă la orice vârstă.
Poveștile de succes recente ne-au inspirat să optăm pentru tema: “Transforming Passion into Success”. Astfel, vizionari, antreprenori inspirați, profesori cu gândire progresivă și studenți cu rezultate deosebite își vor putea împărtăși ideile, pasiunile și experiențele, stimulând tinerii să dezvolte propriile idei și să le transforme în acțiune.
afis TEDX1

TEDxBacău este operat sub o licență TED, iar întreaga echipă este condusă pe bază de voluntariat.
TEDxBacău va avea loc vineri, 08 noiembrie 2013, în Aula Universității „Vasile Alecsandri”, fiind prima conferință TEDx efectuată în județul Bacău.

TEDxBacau va avea două sesiuni:
  • sesiunea de dimineață, când se vor desfășura workshop-uri pe teme diverse precum educație, tehnologie, inovație etc., la care vor participa atât elevi din liceele din Bacău (clasele a XI-a și a XII), cât și studenți și profesori;
  • sesiunea de după-amiază, cu prezentări susținute de speakerii invitați, la care vor participa 100 de persoane interesate de dezvoltarea lor personală.

Speakerii care vor lua cuvantul in sesiunea de dupa-amiază sunt următorii:

1. Valentin Nedeff
2. Cristian Gog
3. Ionut Budișteanu
4. Tedy Necula
5. Romeo Moșoiu
6. Adelina Sabău
7. Adrian Iordache
8. Cristian Andrieș
9. Răzvan Daba
10. Loredana Lăcătușu

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.tedxbacau.com/invitati/

Imagini de la evenimentul ce s-a desfășurat

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal