Training “Leadership la mijlocul organizaţiei” eveniment Empower România în parteneriat cu Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău

La Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău, marţi, 28 ianuarie, 2014, în ”Sala Senatului”, ora 17, va avea loc evenimentul ”Leadership la mijlocul organizaţiei” din suita de întâlniri Empower Live! organizate de Asociaţia Empower România în marile oraşe din ţară.    

La întâlnirea Empower Live! se vor prezenta, utilizând exemple concrete cele 5 trepte ale leadershipului; care sunt provocările liderilor de la mijlocul organizației; instrumentele utilizate de liderii de la mijlocul organizației; leardership pe verticală și pe orizontală.

”Programul Empower Live! este creat pentru a veni în întâmpinarea nevoii de educaţie din domeniul dezvoltării personale şi profesionale. Fiind întâlniri gratuite, permitem tuturor beneficiarilor să înveţe de la speakeri, traineri şi experţi de top din experienţele acumulate de aceştia. Programul este desfăşurat în Bucureşti încă din mai 2009, în parteneriat cu British Council România şi a ajuns la ediţia 113, în ianuarie 2014. În plus, încă din 2010 programul a fost lansat în Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Bacău. În cadrul programului au beneficiat aproape 3000 de persoane.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal