Zilele Francofoniei, ediția a XIV-a

În anul 2014, Facultatea de Litere a Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău sărbătorește  în perioada 19-21 martie, a XIV- a ediție, a Zilelor Francofoniei.

Născute odată cu noul mileniu, manifestările științifice dedicate culturii francofone și limbii franceze au devenit o tradiție care îi reunește, an de an, pe studenții, universitarii și, în general, pe francofilii băcăuani. Miercuri, 19 martie, ora 9.30 va avea loc deschiderea la Facultatea de Litere, Corp C, sala C4. Ca de fiecare dată, numeroase activități sunt propuse (dezbateri, piese de teatru, concursuri tematice), toate sub semnul celebrării limbii lui Moliere. Cele mai bune contribuții vor fi premiate de către organizatori.
De asemenea, cele două trupe de teatru De quoi s’agit-il ? a Facultății de Litere, Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău și Les Grandoliquents, Universitatea Paris 3 Sorbonne Nouvelle vor completa prin transpunerea literaturii în teatru componenta artistică a francofoniei.

 

afis francofonie 2014

Imagini de la evenimentul ce s-a desfășurat:

DSC_0097.JPGDSC_0096.JPGDSC_0090.JPGDSC_0088.JPGDSC_0087.JPG

 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal