Studenţii Universtăţii organizează ,,Ora Pământului’’

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în parteneriat cu Universitatea  „Vasile Alecsandri” din Bacău și Asociația Iubim Natura, vă invită sâmbătă, 29 Martie 2014, în fața Casei de Cultură din Bacău, să luați parte la ,,Ora Pământului’’.

Este cel mai amplu eveniment despre mediu și pentru mediu, sărbătorit anual la nivel mondial. Acesta este marcat de stingerea pentru o oră a luminilor care nu sunt esențiale funcționării și deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by. La fel organizatorii își propun să desfășoare activități tematice menite şi să tragă un semnal de alarmă asupra consumului irațional de energie. Această zi trebuie să schimbe mentalitatea societății și să o facă mai responsabilă pentru viața sa și a celor din jur. Economisiți energia, fiți demni de traiul ce vi-l oferă Pământul! Este îndemnul adresat de studenţi. Toți doritorii sunt invitați alături de organizatori, să participe la eveniment, să învețe a proteja mediul și să conștientizeze cât de prețios este aerul ce îl respirăm împreună cu Pământul. Vă așteptăm între orele 20.30-21.30 cu inima deschisă și cu lumina stinsă!

Spread the word, share the light of knowledge!

afis1

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal