Training Empower - Comunicarea, dincolo de cuvinte!

Vineri, 21 martie, ora 17, în Sala Senatului  a Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău va avea loc o nouă întâlnire a Asociaţiei Empower, pe tema Comunicarea, dincolo de cuvinte!, susţinută de Liviu Vasilache.
Oamenii au impresia că dacă pot să vorbească, ştiu să şi comunice. Comunicarea are o mulţime de înţelesuri, o multitudine de scopuri şi cam tot atâtea metode de exprimare şi manifestare. Nu există o definiţie concretă a comunicării, însă putem vedea comunicarea ca transmiterea intenţionată sau nu a datelor, a informaţiei. Această întâlnire îţi oferă un nou prilej de a aduce în discuţie acest element important din viata ţa: comunicarea, conştientizând atent care sunt acţiunile tale concrete în acest domeniu.
Liviu Vasilache este trainer şi Preşedinte al Asociaţiei Române pentru Dezvoltare Personală. A susţinut cursuri de învăţare rapida şi workshop-uri de comunicare şi motivare în mediul business. Este Master Practitioner NLP, a predat in mediul universitar Dreptul Comercial şi Dreptul Proprietăţii Intelectuale.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal