Ziua Porților Deschise 2014

Marți, 8 aprilie 2014, începând cu ora 10, la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău este Ziua Porților Deschise, când sunt așteptați un număr de peste 900 de elevi de clasa a XII-a de la liceele din municipiul Bacău.

Elevii, împreună cu profesorii vor avea posibilitatea de a interacționa cu studenții și cadrele didactice universitare, vor vizita cele două campusuri, amfiteatrele și sălile de laborator, baza sportivă, căminele și restaurantul universității, precum și postul de radio studențesc UNSR Bacău. Acțiunea se încadrează într-un proiect mai amplu, luna aprilie fiind declarată Luna Porților Deschise la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, când grupuri de elevi și profesori, atât din Bacău, cât și din celelalte județe apropiate vor vizita universitatea şi vor avea ocazia de a cunoaște mediul academic.

Afis1

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal