Studenţiada Talentelor

Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează în premieră un eveniment inedit „Studențiada Talentelor”. Acesta se va desfăşura pentru prima dată în Municipiul Bacău şi în România.

Proiectul își propune să aibă peste 3500 de beneficiari. Studenţiada TALENTELOR doreşte să scoată în evidenţă studenţii care pot să facă ceva deosebit faţă de mulțime, oferindu-le şansa de a face un pas înainte şi de a putea construi o carieră din talentul lor. Studenţiada TALENTELOR îşi propune să sprijine toate formele de creativitate, să creeze un context care să permită studenţilor să îşi exprime aptitudinile înnăscute sau dobândite de-a lungul  anilor, să promoveze diversitatea artistică și să sensibilizeze opinia publică cu privire la libera exprimare a celor care vor participa la acest concurs. 

Înscrierea studenţilor se va face la sediul Ligii Studenţeşti, în BP53, în perioada 07-11 aprilie 2014. Înscrierea este gratuită şi se acceptă toate persoanele care dovedesc statutul de student (studii universitare de licenţă, masterat sau doctorat) indiferent de forma de învăţământ. Acest eveniment are ca scop promovarea studenţilor, cu aptitudini şi capacitate deosebită într-un anumit domeniu, în rândul studenţilor şi a publicului larg. Preselecţia studenţilor va avea loc începând cu 14 aprilie și finalizându-se pe 18 aprilie. Semifinalele se vor desfășura în perioada 28 – 30 aprilie, iar Marea Finală va fi pe 6 mai. Cel mai talentat student va câștiga Marele Premiu și admirația publicului.

Fii student cu TALENT! 

Afis tal

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal