Fii student pentru un week-end la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău!

Uniunea Națională a Studenților din România în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor, organizează proiectul Fii student pentru un week-end, ce se va desfășura în perioada 12-13 aprilie 2014, în cadrul programului național „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Scopul acestui proiect îl reprezintă integrarea elevilor ce se află în an terminal în mediul academic din centrele universitare, tinerii având ocazia de a experimenta viața de student și să participe la viața activă din campus, prin activități educative, culturale și sociale. În plus, acest proiect are ca scop și acomodarea elevilor de liceu cu mediul universitar, facilitând o trecere mai ușoară de la modul de predare preuniversitar la cel potrivit sistemului de învățământ superior. Termenul limită de depunere a aplicațiilor este luni, 7 aprilie. Aplicațiile se depun la adresa: www.wedu.ro/aplicatii-student-pentru-un-weekend-2014/lista
 
Dacă vrei să experimentezi viața de student până la maxim, așteptăm să dai admitere în universitățile: Universitatea din Craiova (20 locuri), Universitatea Politehnica din București (30 locuri), Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București (20 locuri), USAMV București (10 locuri), Universitatea Ovidius Constanța (6 locuri), Universitatea din Petroșani (10 locuri) și Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureș (6 locuri), Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău (20 locuri).
Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) este cea mai puternica federație studențească la nivel național, înființată în anul 2006.  UNSR are o bogată experiență în organizarea de evenimente educaționale, culturale, sportive și sociale pentru tinerii și studenții din România concretizate în: festivaluri naționale, competiții sportive, concursuri de creativitate, cursuri de formare, campanii de sănătate, etc.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal