Daruieste din suflet

Cannot find Poze/18.04 subfolder inside /www0/ub.ro/www/files/_galerii/Poze/18.04/ folder.
Admiror Gallery: 5.2.0
Server OS:nginx/1.20.2
Client OS:Unknown
PHP:7.4.29
Departamentul de Consiliere Profesională în colaborare cu Liga Studențească din cadrul Universității   "Vasile Alecsandri" din Bacău au organizat în mod integrat, în perioada 24.03-17.04 proiectele social-umanitare "Din mâini mici pentru inimi mari" și "Dăruiește din suflet", ediția a VII-a.

Scopul acestora a fost sensibilizarea și implicarea studenților în activități de voluntariat cu caracter umanitar, respectiv întrajutorarea bătrânilor (și studenților) aflați în necesitate. Activitățile desfășurate au fost următoarele: realizarea de produse manufacturate cu tematică pascală de către preșcolari, școlari mici și studenți; constituirea, gestionarea și promovarea unei expoziții tematice cu vânzarea produselor realizate ; obținerea de donații și sponsorizări în scop caritabil; identificarea unui grup țintă de bătrâni  aflați în necesitate; procurarea produselor alimentare și constituirea pachetelor pascale pentru bătrânii din grupul țintă; deplasarea la beneficiari și dăruirea pachetelor pascale; acordarea burselor pentru studenți. Toate activitățile și-au atins obiectivele iar în Săptămâna Mare, studenți, profesori, parteneri, sponsori și beneficiari, deopotrivă, au vibrat în frumusețea gestului altruist.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal