LANSAREA CONSORȚIULUI PEDUNICOL

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău împreună cu Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacău au realizat un parteneriat educațional reunit sub egida Consorțiului PEDUNICOL.

În perioada 5-6 mai vor avea loc o serie de activități comune realizate în colaborare între studenți și elevi, cadre didactice universitare și profesori din mediul preuniversitar de la cele două instituții: activități sportive, educative, concurs de design pentru crearea logo-ului Consorțiului și selectarea a doi elevi de la Colegiul Național Pedagogic pentru a fi corespondenți la postul de Radio Studențesc UNSR Bacău.
Lansarea oficială va avea loc miercuri, 7 mai 2014, ora 10, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, unde vor fi prezentate obiectivele și proiectele viitoare ce urmează a fi realizate în colaborare, precum și premierea elevilor și studenților implicați în activitățile din primele zile.

afis ped

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal