Curs „Plagiat vs. protecţia dreptului de autor în legislaţia românească” susţinut de doamna expert Rodica PÂRVU

Joi, 22 mai 2014, ora 10:00, în Amfiteatrul BI 30  va avea loc o prelegere cu tema „Plagiat vs. protecţia dreptului de autor în legislaţia românească”,  susţinută de doamna Rodica PÂRVU, Expert drepturi de autor.

Doamna Rodica PÂRVU a acumulat 23 de ani de experienţă în domeniul drepturilor de autor, dintre care 5 ani în domeniul gestiunii colective a drepturilor de autor. Este expert al uniunii Europene în domeniul drepturilor de autor, fiind formator la numeroase seminarii de pregătire pe plan naţional. În prezent, este Expert drepturi de autor în Consorţiul SIVECO-KPMG-AVANTERA pentru implementarea proiectului „Sisteme moderne de preluare, evaluare şi informare privind tezele de doctorat şi de gestiune a titlurilor universitare în cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale”. 

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal