Invitaţie conferinţă lansare proiect “Extinderea oportunităților de învățare prin inovare, cercetare și interacțiune cu mediul de afaceri”

Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău vă invită miercuri, 18 iunie, ora 12, în Aula “Vasile Alecsandri” a universităţii, corpul D la conferinţa de lansare a proiectului “Extinderea oportunităților de învățare prin inovare, cercetare și interacțiune cu mediul de afaceri”, POSDRU/156/1.2/G/137623. 
Proiectul este implementat de Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu SC Tangible Corporation SRL şi este cofinanțat de Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 1: „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2: „Calitate în învăţământul superior”.
Obiectivul general al proiectului este de creștere a calității în învățământul superior, prin adaptarea programelor de studii pentru specializările marketing, administrarea afacerilor și contabilitate și informatică de gestiune la cerințele
pieței muncii.
Pentru mai multe informaţii, ne puteti contacta la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0743.763.118.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal