DEMONSTRATIE DE ROBOŢI LA UNIVERSITATEA “VASILE ALECSANDRI” DIN BACĂU

Evenimentul are loc cu ocazia susţinerii proiectelor de diplomă la programul de studii Mecatronică şi probează realizările Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău în acest domeniu de vârf al tehnicii, domeniu îmbrăţişat cu entuziasm de studenţii Facultăţii de Inginerie.
Demonstraţia va avea loc în ziua de de 16 iulie 2014, cu începere de la ora 8,30,  în Laboratorul de Energii Neconventionale (între Caminele 1 şi 2). Roboţii, de diferite dimensiuni şi dedicaţi diferitelor domenii, vor fi prezentaţi în funcţionare demonstrându-şi abilităţile şi precizia.
            Menţionăm că în cazul acestei manifestări, în premieră, vor fi prezentate şi prototipurile a două automobile cu propulsie integral pneumatică, participante la concursuri internaţionale, creaţie a studenţilor de la Mecatronică.
Mass-media este invitată în intervalul 8,30-9 să înregistreze evenimentul şi să discute cu autorii acestor realizări.
 
 
 
                                                                                                            Decan,
                                                                                                Facultatea de Inginerie
                                                                                   Prof.dr.ing. Carol Schnakovszky
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal