ZECE ANI DE LA ABSOLVIRE (Tehnologia și controlul produselor alimentare – promoția 2004)

Gruparea „Alumni Vasile Alecsandri” Bacău, din cadrul Societăţii Cultural  - Ştiinţifice „Vasile Alecsandri” Bacău,  organizează în data de 22.08.2014, la ora 12:00, în sala DP 18, la sediul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, revederea de 10 ani de la absolvirea promoției 2004 a Facultății de Inginerie, specializarea Tehnologia și controlul produselor alimentare.
La eveniment vor participa absolvenți și profesori (în activitate sau pensionari), precum și câțiva voluntari de la Departamentul de Consiliere Profesională ce s-au implicat în activitatea de organizare. Festivitatea va debutat cu intonarea imnului Gaudeamus Igitur și cel al universității, după care va urma un micro recital susținut de Cvartetul de coarde condus de prof. Dan Crivăț, de la Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău. Activitatea va continua cu un „remember” inițiat odată cu strigarea condicii de prezență, prilej cu care fiecare invitat va prezenta realizările sale de până în prezent. După fotografia de grup, începând cu ora 14:00, participanţii se vor deplasa împreună la masa festivă, care va avea loc în incinta Restaurantului Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.    
Evenimentul este un bun prilej pentru absolvenți de a realiza un schimb eficient de idei, concepte și alte informaţii din domeniul ingineriei alimentare şi tehnologice, cât și din  alte domenii conexe în care profesează.
 afis TCPA
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal