Noaptea cercetătorilor la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, ediţia a II-a

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău în parteneriat cu Colegiul Naţional „Grigore Moisil” din Oneşti şi Asociaţia Mutatis Mutandis, cu sprijinul Asociaţiei Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează în data de 26 septembrie a doua ediţie a evenimentului Noaptea cercetătorilor.

Ediţia de anul acesta se înscrie într-un proiect naţional realizat sub auspiciile Asociaţiei Invenio şi Institutului Naţional de Cercetare pentru Sport – România. Cercetători, ingineri, exploratori şi inventatori îi invită pe toţi cei interesaţi, în special elevi, studenţi şi profesori la o călătorie în lumea fascinantă a ştiinţei în campusurile universitare ale orașelor: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Craiova, Galați, Brașov, Suceava, Bacău, Arad, Sibiu, Piatra Neamț, Tulcea, Oradea și Târgu Jiu.

Activitatea organizată la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău de anul acesta include experimente amuzante, un film documentar, prezentarea de proiecte, Noaptea Porţilor Deschise la Radio UNSR Bacău, donare de carte pentru copii din sate. De asemenea, specificul fiecărui domeniu de cercetare din universitate va fi evidenţiat prin activităţi tematice, precum şi activităţi de cercetare a tehnicilor de intervenţie specifice urgenţelor psihologice (proiect pilot al Asociaţiei Mutatis Mutandis Bacău, cu aplicabilitate în judeţele Bacău şi Satu Mare).

Deschiderea oficială a avea loc, vineri, 26 septembrie, ora 17:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Programul evenimentului poate fi descarcat de aici (.pdf)

Mai multe detalii găsiţi la următorul link: 
http://noapteacercetatorilor.eu/orase/bacau/

 AfisA3

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal