STUDENȚIADA 2014

Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău  împreună cu Uniunea Națională a Studenților din România,  desfășoară în perioada 18 – 24 noiembrie 2014 Festivalul Național Studenţesc , „STUDENȚIADA    ”.
Acest Festival se va desfăşura concomitent în 14 centre universitare din ţară și vizează peste 40000 de participanți. Studențiada urmărește implicarea studenților în proiecte comune și dobândirea conștiinței de cetățeni și apartenența lor la un spațiu comunitar. Festivalul este organizat de studenţi pentru studenţi, din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoii de socializare, distracţie şi creativitate a tinerilor precum şi de a le oferi o experienţă studenţească de neuitat.
Activitățile proiectului încep marţi, 18 noiembrie şi se vor încheia pe data de  24 noiembrie. Studențiada invită studenţii Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău la activitățiile desfășurate în această perioadă, care promit a fi unele  dintre cele mai interesante şi distractive. Studenții  curajoși, energici, talentați și inventivi sunt așteptați să cunoască ce înseamnă să trăiești studențește. Deschiderea oficială va avea loc marţi, pe data de 18 noiembrie, la ora 10:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău.
Programul manifestărilor poate fi vizualizat aici.
Mai multe detalii despre program pe facebook https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.
 
Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău
0747162698
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Poster studentiada2
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal