Workshop „Planul de carieră II – Pregătirea în vederea participării la interviul de angajare” Ediția a II-a

Joi, 26 februarie 2015, în corpul D, Sala Senatului, etajul I, ora 14:30, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, a avut loc workshop-ul „Planul de carieră II – Pregătirea în vederea participării la interviul de angajare”, aflat la a II-a ediție, organizat de către Departamentul de Consiliere Profesională din cadrul universităţii şi susţinut de doamna psiholog Doina Pascal împreună cu voluntarii D.C.P. ( Radu Marian Botez, Liviu Sociu, Miruna Argeşanu şi Anca Adam )

Workshop-ul și-a propus să instrumenteze studenții cu tehnici de promovare personală pe piața muncii, cu strategii eficiente pentru întocmirea mapei de angajare şi pregătirea pentru interviu. Astfel, le-au fost prezentate diferite tehnici de promovare personală pe piaţa muncii, au fost simulate două modele diferite de desfășurare a unui interviu de angajare, prin utilizarea jocului de rol ca metodă de prezentare. Spre finalul evenimentului, studenții au avut ocazia să afle despre firma „Job Trust” Training and Recruitment, care se ocupă cu recrutarea tinerilor studenți pentru piața muncii din Grecia pe timpul verii, care își va trimite reprezentanții în vederea desfășurării unei prezentări și a unui interviu de selecție în data de 24.03.2015, la orele 14:00, în cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.

Planul de cariera II

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal