„MĂRȚIȘOR PENTRU BĂTRÂNI”

Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, organizează, vineri 6 martie 2015, ora 12:00,  activitatea  „MĂRȚIȘOR PENTRU BĂTRÂNI”.
Această activitate va avea loc la Căminul pentru Persoane Vârstnice din orașul Bacău și  își dorește să aducă bucuria pe chipul bătrânilor, buna dispoziție, precum și primăvara în sufletul acestora. Prin intermediul activității Liga Studențească promovează valori ca: empatia, bunătatea, sprijinul și atenția față de persoanele în etate. Liga Studențească invită persoanele cu inimă mare, doritori de a fi împreună întru realizarea acestei cauze nobile, care promite a fi una interesantă, plină de surprize și voie bună. Să aducem împreună zâmbetul pe buzele și în sufletul celor vârstnici pentru că puterea lor stă în chibzuință, iar a noastră în fapte!       
Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău
0747162698
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal