,,Ora Pământului”

Asociația Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, vă invită sâmbătă, 28 Martie 2015, în Piața Tricolorului, să luați parte la evenimentul global ,,Ora Pământului”.
Acesta este sărbătorit anual la nivel mondial și organizat cu scopul conștientizării globale despre impactul negativ asupra mediului înconjurător cauzat de consumul exagerat de resurse energetice, prin stingerea pentru o oră a luminilor care nu sunt esențiale funcționării și deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by.Organizatorii își propun să desfășoare activități tematice menite să tragă un semnal de alarmă asupra consumului irațional de energie. Această zi trebuie să schimbe mentalitatea societății și să o facă mai responsabilă pentru viața sa și a celor din jur. Toți doritorii sunt invitați, alături de organizatori, să participe la eveniment.
Vă așteptăm între orele 20.30-21.30 cu inima deschisă și cu lumina stinsă! În cadrul evenimentului vor avea loc activităţi precum realizarea unei coregrafii din candele făcute din materiale reciclate, muzică folk alături de studenţi şi elevi din Bacău, jocuri şi activităţi recreative.
Alătură-te comunității globale în cel mai amplu eveniment de mediu!
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal