BuzzCamp ajunge si la Bacau!

Cu pasi repezi, vine o noua editie BuzzCamp! Pentru ca ne dorim sa avem o influenta pozitiva asupra viitorului tau, iti oferim sansa sa participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit.
Daca ai intre 18 si 27 de ani, esti pasionat de IT, bun vorbitor al limbii franceze si/sau engleze, esti asteptat de catre reprezentantii companiei SCC sa participi la workshop-ul lor. Acestia vin special pentru tine, ca sa iti ofere toate detaliile despre companie si sa-ti prezinte oportunitatile de cariera. Pentru a participa la workshop-ul sustinut de SCC, cea mai puternica companie privata cu capital integral britanic activa in domeniul serviciilor IT, efortul tau este minim.Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/ si sa fii prezent. Nu uita acasa entuziasmul si deschiderea de a afla lucruri noi!
Avem alaturi de noi o companie internationala din domeniul tau, care nu doar ca iti va pune la dispozitie input-uri despre cultura ei organizationala, dar are si oportunitati de cariera special pentru tine (job-uri, programe de internship si traineeship si stagii de practica). La baza succesului companiei sta o intreaga echipa de profesionisti, alaturi de care s-au construit cariere, concretizat vise si dezvoltat caractere, iar BuzzCamp iti ofera sansa de a face parte din aceasta! Vrem ca impreuna cu cei care cred in dezvoltare si invatare sustinuta si ca doar investind in oameni se pot obtine rezultate masurabile sa te ajutam sa-ti gasesti drumul catre un viitor de succes. De sapte ani reusim prin evenimentele noastre sa influentam pozitiv viitorii profesionisti si continuam sa o facem.
Inscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/, vino la workshop-ul celor de la SCC si da o sansa viitorului tau!
Daca ai intrebari, ne gasesti oricand pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Vizual SCC

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal