Anunț intenție Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău

Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău își exprimă intenția de a elabora și propune spre finanțare un proiect în cadrul apelului Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 1, Secțiunea G, Acțiunea 1.2.3 - Parteneriate pentru Transfer de Cunoștințe.

Domeniul proiectului, conform Anexei 3 la Ghidul Solicitantului este TEHNOLOGII INFORMATIONALE ŞI DE COMUNICATII, SPAȚIU ȘI SECURITATE și are ca scop transferul de cunoștințe către entități legale care desfășoară o activitate economică ce constă în a oferi produse/servicii pe piață.


Propunerea de proiect se adresează subdomeniului de specializare inteligentă: 2.1.3. Tehnologii, instrumente și metode pentru dezvoltarea de software, oferind mediului de afaceri interesat soluții inovative, în vederea creșterii competitivității economice în concordanță cu cerințele legislative.

Potențialii parteneri în cadrul proiectului pot beneficia de sprijin financiar nerambursabil aflat sub incidenta unei scheme de ajutor de minimis, sau, după caz, sub incidența unei scheme de ajutor de stat. Informații suplimentare privind finanțarea se găsesc în Ghidul Solicitantului (Sectiunea G), care poate fi consultat la adresa: http://www.poc.research.ro/actiuni-1-2-3.

Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău lansează astfel o invitație către întreprinderile interesate să beneficieze de transferul de cunoștințe în sub-domeniul de expertiză menționat anterior. Agenții economici interesați de prezenta ofertă sunt rugați să își manifeste intenția de colaborare prin completarea formularului Expresie de Interes privind pentru realizarea unui parteneriat de transfer de cunoștințe din Anexa 2.13.2.- Ghidul Solicitantului, Anexe, pag. 53 (http://www.poc.research.ro/ghid-unic-competitii-axa-1) pana la data de 31 iulie 2015.

În plus, cei interesați pot să ne comunice eventualele alte servicii necesare sau alte propuneri, cu respectarea prevederilor Ghidului Solicitantului (Secțiunea G) http://www.poc.research.ro/actiuni-1-2-3.

Exprimarea intenției de participare în cadrul proiectului nu constituie un angajament ferm pentru niciuna dintre părți. Serviciile de cercetare ce fac obiectul expresiei de interes se pot realiza ulterior acceptării proiectului spre finanțare, pe baza acordului de voință al ambelor părți prin încheierea unui contract subsidiar.

Pentru informații suplimentare puteți folosi următoarele date de contact

Telefon: 0234542411 interior 129, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoana de contact: Prof. dr. Gabriel Lazar
pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal