Conferința Națională „C(onsiliere) E(ducație) D(ezvoltare) O(rientare) - CEDO 2015”, ediția I

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, are deosebita onoare de a vă invita să participați miercuri, 7.10.2015, ora 10.00 în Aula „Vasile Alecsandri” a Universității noastre, corp D, etaj 1, la deschiderea primei ediții a Conferinței naționale „C(onsiliere) E(ducație) D(ezvoltare) O(rientare) -CEDO 2015”, care se va desfășura la Bacău, în perioada 7 – 9 octombrie 2015.

Evenimentul, care marchează o activitate de 10 ani de consiliere și orientare în carieră la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, este organizat din inițiativa Departamentului de Consiliere Profesională, în parteneriat cu ConsiliulJudețean Bacău, Centrul Județean de Resurse și Asistență Eduțională, precum și cu sprijinul câtorva sponsori ( Societatea de Investiții Financiare (SIF) Moldova, Arena City Center, S.C. Pambac S.A. Bacău.). Scopul conferinței este de a coagula un pol complex (elevi, studenți, consilieri, profesori, absolvenți, angajatori) de reflecție și intervenție în domeniul consilierii și orientării în carieră precum și al domeniilor conexe (științific, didactic, psihosocial, antreprenorial) în vederea asigurării unei integrări sociale, școlare și profesionale superioare pentru elevi, studenți și tineri absolvenți.

Vă așteptăm la oricare dintre activitățile incluse evenimentului (workshop-uri, mese rotunde, dezbateri, ateliere de comunicări științifice), în funcție de interese și expertiză.

Pentru a cunoaște specificul manifestării, vă rugăm să accesați link-ul evenimentului http://www.ub.ro/cedo/

Prgramul conferintei poate fi descărcat de aici.

Programul prezentărilor comunicărilor științifice poate fi vizualizat aici.

pozUniversitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv imaginea prin mijloace automatizate. Accesați declarația privind prelucrarea datelor cu caracter personal